Får det lov att vara en tårtbit?

Tårtor med en twist

Vad är väl ett bröllop utan en tårta? En tårtbit är en gest, tacksamhet för att gästen kom och firade den speciella dagen med dig. Dansade, pratade och skålade.

Att planera sitt bröllop är krävande och kan för många svara svårt. Därför fortsätter jag att informera och inspirera med inlägg i “Allt om ekobröllop” serien. Idag ska det handla om tårtor!

Det finns massvis med olika varianter av tårtor; höga, låga, detaljerat smyckade, enkla, färgglada, helvita, ja, för att nämna några.
För att underlätta er sökning efter tårtor och framför allt bröllopstårtor med kvalitet, har jag valt att berätta lite mer om min granne här på SoFo, nämligen Thoras Tårtor. För er som besöker mig för konsultation om vigselring är det enkelt att ta sig till Thora – butiken ligger några minuters promenadavstånd från min ateljé på Bondegatan 6,  Södermalm.

Thora är före detta teaterproducenten som slutade sin karriär inom teatern för att påbörja en ny som konditor. Utbildningen skedde på anrika skolan inom tårtdesign i New York och hon har alltid haft en stor passion och intresse för matlagning.
Thora är en kreativ person med ett starkt öga för färg och form, och tack vare hennes djärva personlighet har hon vågat sig på olika utmaningar. Dessa starka egenskaper har gett henne flera priser och diplom från utbildningen i New York.

Hennes tårtor är inspirerade från konst- och modevärlden. Art Deco och Vintage är några namn som man hittar i hennes butik. Förutom att hennes tårtor är gudomligt goda, är de så vackra att man nästan inte vill äta upp dem utan mest ha dem i fönstret som dekoration.

Tårtorna är ofta smyckade med hennes egen tillverkade sockerblommor. Vacker, enkelt och så kreativt! . Kika gärna på Thoras webbplats för mer information.

 

 

 

 

 

 

No Comments

Post a Comment