[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” in_content_menu=”” icon_pack=”font_awesome” content_menu_fe_icon=”arrow_back” text_align=”left” pattern_background=”” css=”.vc_custom_1436351818537{padding-bottom: 60px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Helena Skolling[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Passionen för det vackra och kärleken till vår jord är drivkraften bakom smyckesdesignern Helena Skollings visioner och drömmar om en bättre värld.

För Helena har det estetiska tillsammans med etisk och hållbart tänk alltid varit i fokus när hon skapar sina smycken.

Om du ser något vackert hon har skapat kan du alltid vara säker på att respekten och engagemanget för vår natur är återspeglat i kreationen.

Grundtanken är enkel för Helena; när vi ger varandra ett smycke av kärlek ska man känna att man har gjort vad man kan för att alla inblandade ska ha blivit rättvist behandlade och vår miljö inte har tagit skada.

”Jag vill att man ska smycka sig med stolthet.”
                                                    – Helena Skolling

Helena Skolling är smyckesdesignern bakom varumärket Helena Skolling. Kika gärna in på hennes webshop, helenaskolling.se, för mer inspiration.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]